Fotografie PTSS

PTSS project #1

Afgelopen week werd er in een besloten groep van PTSS lotgenoten een vraag gesteld wie mee zou willen werken aan een PTSS project om meer aandacht voor dit probleem te vragen bij de werkgever, de Nationale Politie. Het verzoek was om een portret foto aan te leveren welke verwerkt zou gaan worden in een filmpje gericht aan de baas van de Nationale Politie, dhr. E. Akerboom. Het leek mij een goed initiatief maar een “normale” portret foto zag ik zelf niet zo zitten.

Ik wilde een foto aanleveren waarin de kleurrijke kant van een diender werd uitgelicht en daarnaast de dramatische kant van een diender met PTSS. Nadat ik wat had zitten brainstormen ben ik mijn idee gaan uitwerken met deze foto als resultaat! Deze foto is inmiddels buiten het betreffende filmpje om ook op Twitter geplaatst en is vaak “geliked” en “geretweet”. Een totale weergave van meer dan 14.000 is inmiddels bereikt. Dit is toch een mooi resultaat.